Saturday, March 31, 2012

Alhamdulillah...

Pertama sekali aku ingin melafazkan rasa syukur kepadaNya...kerna majlis yg berlangsung pada baru-baru ini berjalan dgn lancar. Lantas dengan ini aku ingin berterima kasih kepada semua(x dan nak letak semua nama so sebut semua) yang banyak membantu dari awal sampai ke akhir majlis. thanks u ols.

Sekarang nak kena focus on the next stage pula. This is more bigger than previous event. Harap2 dapat handle dgn baik. Aku ni kelam kelibut sket. Waktu keje kadang-kadang xsempat nak survey barang kawin. Harapkan masa balik weekend jela. En tunang pun sama sibuk. Tapi dah remind kat dia majlis pun tinggal berapa bulan dari sekarang. So kena sentiasa aware. Semoga semuanya berjalan dengan lancar. Sepertimana yang sebelum ini. Amin..amin.....

Checklist tunang(dah lepas pun tapi aku taruk gak haha)

Pakej tunang(makeup+mini pelamin+bunga tangan+veil): Dyanatul Bride House (makeup cantik, teruja tgk diri sendiri galok haha)
Catering: Pakcik Yazid, Warisan Puteri (ramai puas hati makanan sedap alhamdulillah)
Doorgift: Pulut+moist choc cake
Hantaran: 7 balas 9
Hantaranku kepada en tunang: Sirih, kain akad nikah, tuala, chocolate, kek, cupcakes, buah-buahan, bunga rampai, halwa
Hantaran en tunang kepadaku: Sirih, kain akad nikah, cincin risik+tunang, buah-buahan, kek, coklat+gula, halwa


Simple je...yang lain2 bagi masa kawin nanti. Kawin nak kena pakai banyak duit...lepas kawin lagi...adoiyai...So kena berjimat cermat mulai dari sekarang. Chaiyok Zati chaiyok!


Aku kelihatan berisi di dlm gambar ini.(Sila sedar!) haha...Yani...thanks dear...^^

5 comments:

Yani said...

assalamualaikum...

congrats dear nani...of course you look so gorgeous on that day...part tak leh tahan, duk atas pelamin pun sempat duk panggil nama aku..haha..

can't wait this coming Aug12...planning every months beli satu2 barang, prepare siap2... aku nak sponser chocolate yang aku cakap hari tue tau untuk hantaran masa hari kenduri kawen hang nanti..

see you again...

Fara Ada said...

tahniah kak zati :)
jum pakat2 kumpul duit...hehe

z@ti said...

Yani: aku kan pengantin brutal...aku kena blaja teknik pengawalan diri di atas pelamin...haha

ko sponsor choc? yeyey....aku nak request coklat patchi leh? haha...x..x aku main2 je

Fara: awk kawin bulan 6 kan..xlama dah tu...semoga semuanya berjalan dgn lancar kan ^^

Fara Ada said...

iyeee....bulan 6 hehe
InsyaAllah..tenkiu2 kak..hehe..
kad coming soon...nnt sy anto kt atas..

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

congrat akk dh tunang...
bler akad nikah?